Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulu

Telefon : 4462252414
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://erzincansumer.meb.k12.tr
Adres : GÜLABİBEY MAH. ŞEHİT POLİS KENAN ARDIÇ CAD. NO: 9L İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ERZİNCAN
VİZYON : Atatürk İlkeleri ve İnkılâplarını benimsemiş, milli değerlerimize sahip çıkan, sahip olduğu imkânları en iyi şekilde değerlendiren, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş, başarısızlıkları yargılayan değil nedenlerini araştıran, sorun çözme becerisine sahip, kendine güvenen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bir okul toplumu olarak bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR : Okulumuzu sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarıyla temsil etmiş olan öğrencilerimiz, çeşitli şekillerde ödüllendirilmişlerdir. Okulumuz öğrencilerinin derslerinin yanı sıra sosyal etkinliklerde de başarılı olmaları özendirilmiştir. İl çapında açılan şiir, kompozisyon ve resim yaraşmalarına öğrencilerimizin katılımı yönetim ve ders öğretmenleri tarafından teşvik edilir. Okulumuz 2007-2008 yılında müftülük konferans salonunda yılsonu etkinlikleri düzenlemiştir. Okulumuz 2008-2009 yılında çok büyük bir katılımla pilav günü gerçekleştirmiştir. Okulumuz 2009-2010 yılında şiir dinletisi çapında birinci olmuştur. Okulumuz 2009-2010 yılında matematik olimpiyatlarında 2 madalya almıştır. Okulumuz 2009-2010 yılında voleybol turnuvalarında il 3. olmuştur Okulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Atletizim Erkeklerde 1., Kızlarda ikinci olmuştur. Basketbol Erkeklerde 4., hentboll Erkeklerde 3. olmuştur.

Öğretmen :27
Öğrenci :448
Derslik :19
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Normal Öğrenim
Saatler : 08:30 - 15:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer(Doğal Gaz)
Servis :
Ulaşım : Şehir İçi Halk Otobüsleri
Yerleşim Yeri : Gülabibey Mah. Ali Kemali Cad. Aşağı Çarşı Toki Konutları Doğusu Merkez/ ERZİNCAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : Okululumuz 2017-2018 yılında 6 Fen Lisesi, 4 Proje Fen Lisesi, 14 Anadolu Lisesi, 13 Milli Egemenlik Anadolu Lisesi, 2 Sosyal Bilimler Lisesi, 4 Erzincan Lisesi, 2 Sağlık Lisesi, 1 Tarım Lisesi ve 2 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %20
Sportif Etkinlikler : Atletizm, Basketboll, Hentboll ve Futsall
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006, 4007 ve Ortaokullar arası proje yarışmalarında , 7 gün 7 hüner sergisinde, eğitimde yenilikçi ödüller kategorisinde düzenli olarak yer almaktadır. Erzurum 4006 bölge sergisine son üç yıldır projeleri kalmaktadır.
Proje Çalışmaları : Oyun Arkadaşımı Arıyorum Zilsiz Okul Gözetmensiz Sınav Kitabını Al Gel Beslenme Dostu Okul
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus Projesi (Personel Hareketliliği)
Diğer Hususlar : 2023 EĞİTİM VİZYONUNA UYGUN DİL SINIFLARI KODLAMA KURSLARI BECERİ ÇALIŞMALARI AKADEMİK BAŞARI SPORTİF FAALİYETLER PROJELER
Yazdır :